Prijs Side Salad McDonalds

Prijs van de Side Salad bij McDonald’s

De Side Salad is een gezonde en verfrissende optie op het menu van McDonald’s. Het is een kleine salade met een mix van verse groenten en een lichte dressing. De prijs van deze salade kan variëren afhankelijk van de locatie en eventuele tijdelijke promoties, maar over het algemeen is de prijs redelijk en betaalbaar.

Prijs van de Side Salad bij McDonald’s

VariatiePrijs
Side Salad€1,75
Side Salad met kip€3,25
Side Salad met vis€3,25

De prijzen van de Side Salad kunnen dus variëren van €1,75 tot €3,25, afhankelijk van de gekozen variant.

Wat zit er in de Side Salad?

  • Verse sla mix
  • Komkommer
  • Tomaat
  • Wortel
  • Rode kool
  • Lichte dressing

De Side Salad is een gezonde en voedzame optie op het menu van McDonald’s. Het is een goede bron van vezels en bevat weinig calorieën, waardoor het een perfecte keuze is voor mensen die op hun voeding letten.

Is de Side Salad vegetarisch?

Ja, de Side Salad is een vegetarische optie op het menu van McDonald’s. De salade bevat geen vlees of vis en is dus geschikt voor vegetariërs.

Zijn er allergenen in de Side Salad?

De Side Salad bevat geen allergenen, maar kan wel in contact komen met allergenen tijdens het bereidingsproces. Het is daarom altijd belangrijk om eventuele allergieën door te geven aan het personeel bij het plaatsen van je bestelling.

Kan ik de Side Salad aanpassen?

Ja, je kunt de Side Salad aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld extra ingrediënten toevoegen of de dressing vervangen door een andere variant.

Lees Ook:  Prijs Zoetstof stick McDonalds

Zijn er andere salades verkrijgbaar bij McDonald’s?

Ja, naast de Side Salad zijn er nog andere salades verkrijgbaar bij McDonald’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Caesar Salad of een McChicken Salade.

Kan ik de Side Salad als bijgerecht bestellen?

Ja, de Side Salad kan ook als bijgerecht worden besteld bij een menu. Zo kun je bijvoorbeeld je hamburger menu uitbreiden met een gezonde salade.

Prijs Side Salad McDonalds op Google Maps

Benieuwd naar de dichtstbijzijnde McDonald’s locatie waar je de Side Salad kunt bestellen? Bekijk de prijs op Google Maps en vind de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt!

Prijs Side Salad McDonalds op Google Maps