Prijs Veggie Nuggets Happy Meal McDonalds

De prijs van Veggie Nuggets Happy Meal bij McDonald’s

Ontdek de prijs van Veggie Nuggets Happy Meal bij McDonald’s en geniet van een heerlijke vegetarische maaltijd voor kinderen!

McDonald’s is een van de meest populaire fastfoodketens ter wereld en staat bekend om zijn heerlijke burgers en frietjes. Maar wist je dat ze ook een vegetarische optie hebben voor kinderen? De Veggie Nuggets Happy Meal is een perfecte keuze voor kinderen die geen vlees eten of gewoon van vegetarisch eten houden. Maar wat is de prijs van deze maaltijd? Lees verder om erachter te komen!

Veggie Nuggets Happy Meal prijzen

VariantPrijs
Happy Meal met 4 Veggie Nuggets€3,95
Happy Meal met 6 Veggie Nuggets€4,95
Happy Meal met 9 Veggie Nuggets€5,95

De prijs van de Veggie Nuggets Happy Meal bij McDonald’s kan variëren afhankelijk van de locatie en eventuele acties of kortingen. De bovenstaande prijzen zijn slechts een schatting en dienen als richtlijn. Het is altijd het beste om de exacte prijs te controleren op de website van McDonald’s of in de dichtstbijzijnde vestiging.

Wat is inbegrepen in de Veggie Nuggets Happy Meal?

  • Veggie Nuggets (4, 6 of 9 stuks)
  • Kleine portie frietjes
  • Kleine portie appelmoes
  • Kleine frisdrank of water
  • Snoeptomaatjes

De Veggie Nuggets Happy Meal is een complete maaltijd voor kinderen die geen vlees eten. Het bevat een vegetarische optie voor het hoofdgerecht, samen met bijgerechten en een drankje. Dit maakt het een gezonde en evenwichtige keuze voor kinderen.

Wat zijn de voedingswaarden van de Veggie Nuggets Happy Meal?

De voedingswaarden van de Veggie Nuggets Happy Meal kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de maaltijd en de gekozen bijgerechten. Over het algemeen bevat de maaltijd ongeveer 300-400 calorieën, 10-15 gram vet en 10-15 gram eiwit.

Lees Ook:  McDonalds Verse Friet Prijzen

Zijn de Veggie Nuggets Happy Meal geschikt voor veganisten?

De Veggie Nuggets Happy Meal zijn vegetarisch, maar niet veganistisch. Ze bevatten melk en ei als ingrediënten. Als je op zoek bent naar een veganistische optie bij McDonald’s, kun je kiezen voor de Veggie Burger of de Veggie McChicken, zonder mayonaise en kaas.

Zijn de Veggie Nuggets Happy Meal beschikbaar in alle McDonald’s vestigingen?

De Veggie Nuggets Happy Meal is beschikbaar in de meeste McDonald’s vestigingen in Nederland. Het is echter altijd het beste om de beschikbaarheid te controleren op de website van McDonald’s of in de dichtstbijzijnde vestiging.

Kan ik de Veggie Nuggets Happy Meal online bestellen?

Ja, je kunt de Veggie Nuggets Happy Meal online bestellen via de website of app van McDonald’s. Je kunt ervoor kiezen om het af te halen bij een vestiging of thuis te laten bezorgen.

Kan ik de Veggie Nuggets Happy Meal aanpassen?

Ja, je kunt de Veggie Nuggets Happy Meal aanpassen door bijvoorbeeld de drank of bijgerechten te veranderen. Je kunt ook extra saus toevoegen of vragen om geen kaas op de frietjes. Houd er rekening mee dat eventuele aanpassingen de prijs kunnen beïnvloeden.

Prijs Veggie Nuggets Happy Meal McDonalds op Google Maps

Wil je de dichtstbijzijnde McDonald’s vestiging vinden waar je de Veggie Nuggets Happy Meal kunt proberen? Zoek dan op Google Maps naar “Prijs Veggie Nuggets Happy Meal McDonalds” en ontdek alle locaties bij jou in de buurt!