McDonald’s Dokkum (INFO)

McDonald’s Dokkum Menu en Prijzen

McDonald’s staat bekend om zijn heerlijke hamburgers en andere fastfoodgerechten. Het menu van McDonald’s Dokkum biedt een breed scala aan opties voor zowel volwassenen als kinderen. Van de klassieke Big Mac tot de favoriete McFlurry, er is voor ieder wat wils. De prijzen zijn betaalbaar en er zijn regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen beschikbaar.

McDonald’s Dokkum Adres

McDonald’s Dokkum is gelegen aan de Holwerderweg 21, 9101 PA Dokkum. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

McDonald’s Dokkum Routebeschrijving

Met de auto: Vanuit het noorden: neem de N361 richting Dokkum en volg de borden naar het centrum. Vanuit het zuiden: neem de N356 richting Dokkum en volg de borden naar het centrum. McDonald’s Dokkum is gelegen aan de Holwerderweg, net buiten het centrum.

Met het openbaar vervoer: McDonald’s Dokkum is bereikbaar met verschillende buslijnen. Stap uit bij bushalte Dokkum Busstation en loop in ongeveer 10 minuten naar het restaurant.

McDonald’s Dokkum Openingstijden

DagOpeningstijdenMcDrive
Maandag10:00 – 22:0010:00 – 22:00
Dinsdag10:00 – 22:0010:00 – 22:00
Woensdag10:00 – 22:0010:00 – 22:00
Donderdag10:00 – 22:0010:00 – 22:00
Vrijdag10:00 – 23:0010:00 – 23:00
Zaterdag10:00 – 23:0010:00 – 23:00
Zondag10:00 – 22:0010:00 – 22:00

McDonald’s Dokkum is zeven dagen per week geopend voor zowel lunch als diner. De McDrive is ook geopend tijdens dezelfde openingstijden, zodat je ook snel en gemakkelijk vanuit je auto kunt bestellen.

Lees Ook:  McDonald’s Helmond (INFO)

McDonald’s Dokkum Bezorgservice

McDonald’s Dokkum biedt ook een bezorgservice aan via McDelivery. Bestel je favoriete McDonald’s gerechten vanuit het comfort van je eigen huis en laat ze bezorgen door een koerier. Voor meer informatie en om te bestellen, bezoek de McDelivery website.

McDonald’s Dokkum Faciliteiten

McDonald’s Dokkum biedt verschillende faciliteiten om ervoor te zorgen dat je bezoek zo comfortabel mogelijk is. Het restaurant heeft een ruime eetzaal met zitplaatsen binnen en buiten. Er is ook een speeltuin aanwezig waar kinderen kunnen spelen terwijl jij geniet van je maaltijd. Daarnaast is er gratis wifi beschikbaar voor alle gasten.

Locaties in de buurt van McDonald’s Dokkum

  • McDonald’s Leeuwarden: Schrans 170, 8932 NE Leeuwarden
  • McDonald’s Drachten: Noorderbuurt 18, 9203 AL Drachten
  • McDonald’s Sneek: Bolswarderweg 1, 8601 AB Sneek

Als je niet in de buurt van McDonald’s Dokkum bent, zijn er nog andere locaties in de buurt waar je van het McDonald’s menu kunt genieten.

McDonald’s Dokkum McDrive

De McDrive van McDonald’s Dokkum is geopend tijdens dezelfde openingstijden als het restaurant. Bestel je favoriete McDonald’s gerechten vanuit je auto en geniet ervan op de weg of thuis.

Veelgestelde vragen over McDonald’s Dokkum

1. Biedt McDonald’s Dokkum vegetarische opties aan?

Ja, McDonald’s Dokkum heeft verschillende vegetarische opties op het menu, waaronder de Veggie McChicken en de Veggie McKroket.

2. Kan ik bij McDonald’s Dokkum betalen met pin?

Ja, McDonald’s Dokkum accepteert betalingen met pin, creditcard en contant geld.

3. Biedt McDonald’s Dokkum ook ontbijt aan?

Nee, McDonald’s Dokkum biedt geen ontbijt aan. Het restaurant opent om 10:00 uur.

Lees Ook:  McDonald’s Enkhuizen (INFO)

4. Kan ik bij McDonald’s Dokkum een kinderfeestje organiseren?

Ja, McDonald’s Dokkum biedt de mogelijkheid om een kinderfeestje te organiseren. Neem contact op met het restaurant voor meer informatie en reserveringen.

5. Is er parkeergelegenheid bij McDonald’s Dokkum?

Ja, McDonald’s Dokkum heeft een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren tijdens je bezoek aan het restaurant.

McDonald’s Dokkum op Google Maps

Wil je snel en gemakkelijk de route naar McDonald’s Dokkum vinden? Bekijk dan de locatie op Google Maps en plan je route. Klik hier om naar Google Maps te gaan.